Angiveriet

“- i den siste tiden har et økende antall personer blitt “rapportert” og sensurert og utestengt [fra Facebook] på bakgrunn av  innlegg som kunne stått på lederplass i en hvilken som helst norsk avis eller vært holdt som innlegg på Stortinget.”

“Angiveriet, sensuren og den totalitære ideologiens tvang gjorde noe med oss under okkupasjonen. – [ det ] styrket vår identitet som et fritt folk og tilhørigheten til et fritt land, på tvers av religioner, etnisitet og kulturer.”

“Måtte våre dagers angiveri føre til det samme.”

Her er en viktig melding til alle dere som følger meg på Facebook – først og fremst –  TAKK!
For alle kloke og vittige og  kunnskapsrike innspill og oppmuntrende meldinger!
Dere er omlag 1500 mennesker som setter pris på det jeg skriver!
Takk for det!

Nå blir jeg kanskje nødt til å spørre dere om deres vennskap igjen.

I disse dager har jeg nemlig fått beskjed om at profilen min på Facebook er rapportert som en falsk profil og at den vil sannsynligvis bli slettet – eller gjort utilgjengelig for meg iløpet av 7 dager. Beskjeden kom etter at et innlegg hvor jeg skrev om det flerkulturelle samfunnet og ideologiene som truer det, ble fjernet og profilen min stengt i 24 timer.

Dette er ikke uvanlig for min profil.
Dette pleier å skje i sammehenger hvor  jeg poster innlegg hvor det jeg fremhever det opprinnelige norske flerkulturelle samfunnet – og kritiserer totalitære ideologier som etter min mening  truer dette mangfoldet.
Jeg lager da en ny profil og bygger denne opp igjen. Da vil dere kanskje få en ny venneforespørsel fra meg.

Nå er ikke jeg den eneste som opplever dette.

I den siste tiden har et økende antall personer blitt “rapportert” og sensurert og utestengt etter innlegg som kunne stått på lederplass i en hvilken som helst norsk avis eller holdt som innlegg på Stortinget.
Innlegg som handler om landet vårt,  kulturen vår og verdiene våre og/eller retter kritikk mot holdinger og ideologier som truer dette.

Begrunnelsen er  klassikeren  “goes against our community standards” og et “angrep mot personer på bakrunn av rase, etnisitet et.c.”
De som sensureres representerer pussig nok en mangfoldig gruppe som representer en rekke ulike etniske og og kulturelle bakgrunner.

De innleggene som jeg blir rapportert og utestengt for ligner innholdsmessig innleggene andre har blitt rapportert for.
De kritiserer ideologier og holdninger. De driver ikke hets av såkalte raser og etniske grupper.

En kan ikke regne med å bli tatt alvorlig som debattant om man driver med hets og tullprat om folkegrupper.

Likefullt er begrunnelsen for sletting av profil/innlegg – en standardfrase om at innholdet er et angrep på enkeltpersoner
og/eller folkegruppe på bakgrunn av etnisitet et.c.

 

Det er selvsagt ingen fra Facebook som har lest innleggene.

Facebook er et selskap hvor aksjonærer og eiere stiller  krav til inntjening.
Det ville være enfoldig å tro at Facebook sier fra seg millioner i avkastning for å ha flere tusen ansatte i f.ks. Norge, på norske lønninger, til å sitte og følge millioner av kontoer og lese brev og granske innlegg og vurdere og drøfte og ta sensuravgjørelser å bakgrunn av dette.

Det var kun det gamle DDR som hadde råd til å drive med slik “manuell” overvåkning av landets innbyggere.
DDR er idag nedlagt.
Den gamle overvåkningsmastodonten gikk over ende etter  år etter år med tap. Og da hovedaksjonæren –  det gamle Sovjet – ikke lenger hadde råd til flere fruktesløse investeringer, var det kroken på døra for det tradisjonsrike diktaturet.

For ikke å ende opp som DDR, baserer Facebook istedet sin overvåkning på algoritmer istedet for  ansatte.
Det betyr at siden Facebook ikke har budsjettert med ansatte til  å overvåke og sensurere, er redaktøransvaret og sensurfunksjonen istedet i praksis overlatt til brukerne selv – gjennom rapporteringssystemet.

Alle som har prøvd å rapportere halshoggingsvideoer, hat-sider eller  falske profiler som tilbyr låneprodukter, vet at svaret du mest sannsynlig får fra Facebook er at nei, de kan ikke se at noe av dette går imot deres “comunity standards”.

Det er ikke mange nok som har rapportert. Det var bare deg og et par stykker til. Eller så har ikke rapporteringen kommet ofte nok eller innenfor et bestemt tidsrom. Den har ikke fulgt mønsteret den skal. Du forstår ikke hvordan systemet fungerer.
Du tror at det er bare å si fra – så er det en voksen på Facebook som setter seg ned og ser på den fæle halshoggingsvideoen eller den nakne damen som heter  Berta Monique Epleskrotttvik og er kåt og ensom ikveld.
Sånn er det ikke.

Men hvis man er kunnskapsrik nok og godt nok organisert kan man få sensurert gamle kjerringer som poster bilder av katten sin.
Om man vil.

Den eneste måten å få stengt profiler og fjernet innlegg på er å organisere seg. Slik lar det seg gjøre å få fjernet profiler og innlegg – uavhengig av innholdet. Det er nok av eksempler.

Ved hjelp av organisert rapportering får grupperinger “narret” Facebooks systemer til å sensurere og utestenge innlegg og brukere de ikke ønsker skal få komme til orde i samfunnsdebatten.

Det vil si at redaktøransvaret og sensuransvaret i realiteten er overlatt til “den sterkeste rett”.

Hvem er de? Disse følsomme og krenkede pøblene?
De “democratically challenged”. De som ikke må såres og støtes fordi det står for det gode. Den rette tro.
De anonyme rapporterne. Angiverne. Like ansiktsløse som pedofile på nettet.

Det er umulig å si.

Der politiets IT-folk jakter på anonyme overgripere på krypterte nettverk og usynlige IP-adresser, leter du og jeg etter de ansiktsløse rapporterne i Pompel&Pilts dunkle sumplandskap.

Selv om det er umulig å vite hvem disse organiserte angiverne er, er det logisk å slutte at de stemmene som mobben ønsker å få kvalt og kneblet  er de samme stemmene som retter flomlyset mot dem selv og deres egne handlinger, holdninger, ideologi og lære.

Slik en forbryter alltid vil ønske å kvitte seg med et vitne.
Slik den pedofile ønsker å få narret politiet til å arrestere sitt offer istedet for seg selv.

Det vil derfor være logisk at de menneskene som ønsker å kneble kritikk mot seg selv, er de samme som organiserer seg for å få fjernet kritikken og få sine kritikere straffet.

Netthetsen er derfor ikke bare forebeholdt “ensomme tapere på høyresiden”, nynazister og “fremmedfiendtlige”  – slik media gjerne vil at du og jeg skal tro.
De finnes også i rikt monn blandt de såkalt  “gode” – folk som tilhører en elite som har vært vandt til å ha kontrollen. Som har vært forskånet fra kritikk. Som ikke er vandt til å bli motsagt. Som reagerer med sverting og brunbeising allerede før det første klagebrevet fra de livegne er åpnet og lest…

At de har lagt seg ut med en grunnleggende norsk verdi, ytringsfriheten, og at de ikke har hverken sympati eller støtte hos folk bryr de seg ikke om.
Om de fjerner parkeringsplasser eller kritiske røster, brunbeiser sine betalende seere – det er ett fett for slike mennesker – så lenge de får undertrykke og bestemme.

At det er angiverne som i praksis har overtatt redaktøransvaret og sensurfunksjonen på sosiale medier, kan vi nok ikke gjøre noe med.

Men det kan gjøre noe med oss.

Angiveriet, sensuren og den totalitære ideologiens tvang gjorde noe med oss under okkupasjonen.
Ufriheten og undertrykkelsen skapte et samhold blandt folk og en stolthet over det som samfunnet vårt stod for og fremdeles står for.
Jo mer vi ble straffet for å kjempe for verdiene våre, jo mer ble samholdet styrket.

Angiveriet, sensuren og ufriheten styrket vår identitet som et fritt folk og tilhørigheten til et fritt land, på tvers av religioner, etnisitet og kulturer.
Vi forstod hvilke verdier som holdt oss sammen og som vi var glade i.

Måtte våre dagers angiveri føre til det samme.

 

 

 

 

 

 

Julens krenkende budskap

“Hvorfor blir noen støtt av budskapet om at alle mennesker er likeverdige?”

For noen er julen og dens budskap en utålelig fornærmelse, en krenkelse, et hån uten sidestykke, full av krokodilletårer og ømme tær.

For alle oss andre er den en samlende og inkluderende høytid.
 
For en norske kristne julen er ikke bare for de kristne og etnisk norske.

Også vi som tilhører en av Norges mange minioritetsreligioner eller er ateister er også velkomne til å feire julen. Og mange av oss gjør det.
Alle som vil kan feire julen.
Uansett rase, religion eller kulturell tilhørighet!

Denne julen ble jeg sensurert og utestengt fra Facebook på bakgrunn av et innlegg som hyllet mangfoldet, det flerkulturelle samfunnet og de felles verdier vi hadde i Norge – og kritiserte venstresiden og deres allianse med islamismen, som jeg mener gjør det flerkulturelle og helhetlige samfunnet i Norge umulig.
En rederlig kritikk av to splittende og totalitære ideologier som holder Norge i en skruestikke. Men pussig nok “against” Facebook’s såkalte “community standards”.

Og siden det ikke er lov til å hylle flerkulturen og de norske verdiene som samler oss og kritisere ideologiene som splitter oss – på Facebook –  skriver jeg heller om det  flotte norske samfunnet og de tingene som samler oss, her på bloggen istedet.
Så får Facebook Norge heller lese dette og vri seg som makk på en krok over at de ikke kan sensurere i andre folks aviser! 🙂

 

En av de tingene som samler oss er den norske julen.
Julen er en kristen skikk. Enten Facebook-mobben, venstresiden eller islamistene liker det eller ei.
Og det er en norsk skikk. Enten de liker det eller ei.
Og selv om vår jul er en kristen skikk og en norsk skikk, er den ikke hatefull, ekskluderende og intolerant.

Selv om de helst ville se at både julen og all norsk kultur var nettopp akkurat det.

Men sånn er det ikke.

At vi alle kan feire den kristne julen, er ikke fordi julen har blitt tømt fra sitt kristne innhold – sitt såkalt fordømmende, undertrykkende og intolerante kristne innhold, som visstnok skal ha skremt alle oss andre undertrykkede stakkarer vekk – slik mangt et norsk lærerværelse fremdeles innbiller seg – men nettopp på grunn av at julen har beholdt sitt kristne budskap.

Mange som ikke er kristne, men slik som jeg tilhører en minioritetsreligion, eller som forsverger enhver form for religion, er derfor velkomne til å være med å feire julen!
Noen av oss går i kirken – andre ikke. Noen pynter med eldgamle førkristne engler, noen med åsatroens grønne tre og andre med Jesu krybbe, pepperkaker, lys og lykter, bukk og nek!
Vi feirer julen på mange vis!

Den norske kristne julen har tatt opp i seg gamle hedenske skikker og tradisjoner, og helgendyrkelsen fra katolissismen og fra østlig-ortodoks kristendom. Det er en tusenårig hedensk solfest. Et festblot fra åsa-troens dager. En feiring av katolske St. Lucia, og østlig-ortodokse  St.Nikolaus fra Lille-Asia.

Den norske julen er flerkulturell.
Men den er ikke splittet av motstridende verdier.
Den samler oss om det samme budskapet! Den samme verdien.

Og det er derfor kan du feire julen hvis du vil. Selv om du ikke tilhører religionen.

Barn kan delta på julegudstjeneste i den kristne kirken hvis de vil. De kan lage gaver på skoler og barnehager, til minne om den østlig ortodokse St.Nikolaus. De kan synge kristne julesanger om den gamle forestillingen om Paradiset,  som deles
av mange religioner. De kan få være med synge at en frelser er født. Selv om deres egen religion fremdeles venter på sin messias.

For det er nemlig ingen som stenger deg ute fra julen fordi  du har en annen tro enn kristendommen

Kristendommen ekskluderer ingen.
Kristendommen sier ikke at de som har en annen tro er ikke-mennesker.
Kristendommen opererer ikke med såkalte ikke-mennesker.

Dette er det kristne budskapet.
Ingen mennesker kan kalles ikke-mennesker på bakgrunn av sin tro og tilhørighet.
Alle mennesker er like mye verdt.
Et menneske ble født, som menneskenes frelser.
Dette feirer vi.

Jeg er ikke kristen, men jeg liker dette budskapet!

Og derfor tar jeg gjerne en kamp nå i julen mot disse som i inkluderingens og toleransens navn rundt omkring på skoler og barnehager  – ivrer for å få fjernet julens kristne inkluderende innhold fra feiringen.
For ikke å støte enkelte.

Hvem er disse enkelte som kan bli støtt?
Og hva er det med det kristne inkluderende budskapet om likeverd som støter dem?
Hvorfor blir noen støtt av budskapet om at alle mennesker er likeverdige — mann og kvinne, troende og ikke troende, svart og hvit?
Hvem er de – som blir støtt av noe sånnt? Og hvorfor skal de skånes fra toleranse, inkludering og likeverd?

Men hvis du som jeg, liker kristendommens inkluderende budskap om at vi alle er likeverdige, er du velkommen til å feire!

Uansett tro eller tilhørighet.
Det er ingen som stenger deg ute.
Ingen kaller deg ikke-menneske!

Velkommen!

Med ønsker om en morsom, hyggelig og fredelig julehøytid!

Slik lyver media

Om medias manglende troverdighet

“Det er HVA som presenteres og hva som IKKE presenteres, som er problemet.”

” – oppfatningen av media som en del av en elite hvor medias fremste oppgave er å skjule og dekke over elitens svik og fiasko, og legge skylden over på folk flest istedet.”

 

Min forhenværende fan, Anders Giæver, skriver i VG om mediekanaler som debatterer bl.a. såkalt mainstream medias manglende troverdighet.

De nye mediekanalene bl.a. resett, document, rights – øker voldsomt og de leverer en annen vinkling på virkeligheten enn det Giæver og hans mediekamerater har hatt enerett på å presentere for oss inntil nylig.

Jeg forstår at de tar opp kampen.

Disse kanalenes og deres publikums dom over mainstream media som løgnaktige, har Giæver i sin sak ingen tiltro til.

Hadde vi sett etter hadde vi sett at mediene er gode på etterrettelighet og sannferdige nyheter, forteller han. Usanne saker vil bli avslørt.

Men Giæver forstår ikke , i likhet med sine kollegaer i faktisk.no, at det er ikke det som er problemet – sannhetsgehalten i det som presenteres.
Det er HVA som presenteres og hva som IKKE presenteres, som er problemet.

Spesiellt når rights og resett kan vise deg sakene du ikke får se i dagsavisene og nrk.

Det er når mainstream media er mer interessert i å utbre seg om det gruoppvekkende i en aldrende hvit manns puppekommentarer, og samtidig diskret forbigår saken der en tenåringsjente blir først voldtatt og deretter bundet, helt bensin over og brent levende – ikke av Davy Wathne – men av en sårbar, eksotisk og fremmedkulturell ung mann, at det brer seg en oppfatning av media som lite troverdig.

Hvorfor får vi ikke lese denne saken i “avisen”!? Hvorfor vil de ikke at vi skal vite dette? tenker folk da.

Det er her oppfatningen av medias løgnaktighet og manipulering oppstår.

For de lyver kanskje ikke i det de snakker om.
Men deres løgnaktighet finner vi i det de ikke snakker om.

Når mainstream media er lite villige til å la oss få se nettopp de sakene som viser at elitens prestisjeprosjekt –
det liksom-flerkulturelle samfunnet – har raknet totalt i en orgie av voldtekter og jødehat, og heller retter fokus inn mot menigmanns “garderobeprat”, forsegles oppfatningen av media som en del av en elite hvor medias fremste oppgave er å skjule og dekke over elitens svik og fiasko, og legge skylden over på folk flest istedet.

Det er dette Giæver og hans mediekamerater ikke forstår.

 

Det kan gå litt tid før din kommentar blir synlig. Vær snill og hold en grei tone. Diskuter sak og ikke person, er du snill.

Her er link til Giævers sak: https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/gP7lXa/den-sinnssyke-fasen

Brobyggerne

Med utgangspunkt i den påtroppende Norges Røde Kors-presidentens uttalelser om “vi” og muslimene,
spør jeg: Hvorfor snakker alltid  inkluderingseliten om “vi” og muslimene?
Og hvem er “vi”?

En aldrende offiser har skiftet beite og gått inn i  de godes rekker, som president i Norges Røde Kors.
Her bekymrer han seg over samfunnet – slik skikken er – og refser folket:
“Vi bruker muslimene for å slippe å se oss selv i speilet!”  sier den pensjonerte generalløytnanten.

“Vi” bruker muslimene for å slippe å se oss selv i speilet!

Dette utsagnet forutsetter tre ting:

Det ene er at kritikk av religion er det samme som forfølgelse av folkegruppe.
Og at krav til tilpasning til samfunnets regler og normer er det samme som å legge skyld på en gruppe.

Det andre er “vi” burde ta et oppgjør med oss selv – se oss selv i speilet.
At “vi” fortjener å refses. “Vi” er ikke noe bedre selv!
Og hvem er “vi”?

Og dermed det tredje – og mest oppsiktsvekkende:
at denne høyt dekorerte offiseren med erfaring som FN-observatør fra bl.a. borgerkrigsherjede Syria,
Sør-Libanon og Kosvovo, velger å snakke om “vi” i forhold til muslimene.
 “Vi” er altså ikke-muslimene.
Og omfatter  da alle andre: kristne, buddhister, katolikker, jøder, sikher, hinduer, ateister et.c..

En bredspektret allianse med det felles mål å legge skylden for egne feil over på gruppen muslimer.

Som om “vi” var en enhetlig masse forent i  jakten på en folkegruppe å forfølge.

 

Det er ofte slik de snakker. Brobyggerne. Inkluderingsgeneralene. Toleransearistokratiet.

De som ofte og gjerne hever moralens pekefinger overfor sine mindre tolerante og inkluderende medborgere, og som gjerne beskylder andre for å skape hat, splid og polarisering.

Omtenksomme menneskevenner som maner til fred og forståelse, og snakker varmt om en inkluderende konfetti-overstrødd flerkulturell samfunnsfest, et kulturkalas, et FN i miniatyr, dekorert med blinkende lysende muslimer i alle farger og fasonger.
Sammen skal vi leve.
Gule, grønne, røde , blå.

Og like etterpå snakker  de belærende om muslimene og “vi”.
Vi. Og muslimene.

Og i den fortellingen er “vi” alltid skurkene. Ikke-muslimene.
Og muslimene er alltid ofre.

Er det slik de vil inspirere til et helhetlig og inkluderende samfunn?

Ved å snakke om “vi” og “muslimene”.
Ved å fremstille en religiøs gruppe som ofre for en samlet allianse av alle de andre?

Og ved å pålegge alle andre å være inkluderende overfor en gruppe
som de selv ikke engang gidder å inkludere i sitt eget “vi?

 

 

Det kan ta litt tid før din kommentar blir synlig! Kommentarer godkjennes før de legges ut. Ikke for å sensurere, men fordi det alltid er en eller annen som vil skrive et eller annet rart/stygt/grisete/ et.c. for moro skyld og det har jo ingen lyst til å lese! 🙂

 

 

Blandt folk

-Tenker du aldri på at folk leser det du skriver – at du faktisk kan skape muslimhat blandt folk!?
spør hun irettesettende, dirrende av raseri.

Jeg tenker meg om før jeg svarer.
Jo, det at folk leser det jeg skriver, har jeg vært opptatt av helt siden
jeg lagde de første tegneseriene for mange år siden.
Ar folk leser det jeg skriver.

Og at folk kanskje tenker at: det hun sier om religionen min, islam, er feil.
Eller at folk tenker at: det hun sier om religionen min, islam, er riktig.
Det tenker jeg alltid på. Så jeg spør henne:

-Har du aldri tenkt at folk kan være muslimer? spør jeg henne,
den rettroende, inkluderende, fordomsfrie, tolerante globalisten.
Har du aldri tenkt at muslimer er folk?

😉