Venstresidens manifest

Det er grunn til å ta tak i denne historiefortellingen som nå er igang. Den som kobler Sylvi Listhaug og nærmere en halv million velgere til terrorangrepene, og som nå involverer ikke bare Støre, Stenseng og Husseini, men også 22.juli-senteret, en nasjonal historieformidler, og en rekke forskere.

Hensikten er at et lovlig norsk parti og deres folkevalgte representanter skal bli stående for ettertiden som skyldige og delaktige i en massakre og terrorrangrep.

Det er slik partiet skal huskes. Politikere, regjeringsmedlemmer, og dem som stemte på dem.

Omtrent som NS ønsket at det skulle bli motstandsbevegelsen som skulle bli stående som forbryterne i ettertid.

Slik NSDAP ønsket at de jødiske tyskerne skulle bli stående som forræderne og de skyldige i ettertid.

Slik gikk det ikke.

Krigen og utryddelsene som skulle bringe dem seier, gikk ikke deres vei. Istedet for å skrive historien som seierherrer, forteller historien oss nå i ettertid om deres nederlag og løgner.

Slik kjenner vi til “Dolkestøtslegenden”, fortellingen om Riksdagsbrannen og den massive svertingen av de jødiske tyskerne, politiske motstandere et.c.

Ingenting ble som de trodde.

Drapsmannen fra terrorangrepene så på seg selv som en helt og på sine ofre som forrædere. I sitt syke sinn skrev han sin egen versjon av historien hvor han gjorde et norsk parti og deres velgere til skyldige og seg selv til hersker og dommer.

Det er oppsiktsvekkende at historiefortellerne på venstresiden ikke ser dette selv.

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/Xw06dm/overstyring-av-22-juli-senterets-formidlingsvirksomhet?fbclid=IwAR24ATTK5coNd3ePTfRupUl9LOAgsBcjmFVEnLYrUSAwP0Euqjh40hS_UpU

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg