Så norsk som noen…. ;)

Oslo hadde et kort og eksplosivet glimt som flerkulturell smeltedigel for mange år siden. jeg er både glad og takknemlg for at jeg fikk oppleve dette

3 kommentarer
  1. Sykt trist at du mener dette..
   Ingen her som ser norsk ut lenger, bare mørke folk
   Veeeeldig mye mer kriminalitet og voldtekter også. Tror ting var bedre før jeg

  2. Stine98: Javel. Å være norsk eller å ønske å være norsk behøver ikke å være knyttet til såkalt rase eller religion eller kultur. Valget er i utgangspunktet fritt – en kan respektere det norske samfunnet om en selv vil. I prinsippet.
   Dessverre er det slik at mange hindres i å respektere det norske samfunnet på grunn av dogmer og forestillinger om at det norske samfunnet er mindreverdig og kan destrueres.
   Når slike holdninger finnes hos folk som kommer hit fra land i NordAfrika, SørØstAsia og MidtØsten, blir det til at dette kommer sterkt til syne, man legger merke til det, media gjør så godt de kan for å dekke over og gjør vondt verre, pressgrupper arbeider for å hindre at negative holdninger til norske verdier blir kritisert et.c.
   Det skapes et kunstig skille mellom “etnisk norske” og “innvandrere”, basert på forestillingen om at norske verdier kune rfor etnisk norske og at alle “innvandrere” er imot norske verdier og en dag blir dette skillet virkelighet.
   Da får vi et samfunn som vil bli segregert, ikke bare utifra religion, men også etter utseende/rase/etnisitet.
   Dette prøver jeg å motarbeide gjennom å vise at alle kan delta i det norske samfunnet om de vil og at de som hindrer folk i å ta del i det norske samfunnet må møte motstand. Kritikk av ukultur innen visse grupper kan ikke lenger avvises som fremmedfrykt og rasisme, men må taes alvorlig.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg