Prisen vi betaler for elitens idioti

“Mens #metoo stort sett har handlet om “hvite mennesker” som klyper hverandre i rompa og kommenterer hverandres pupper, og har fått dyttet mange mektige bort fra sine posisjoner og åpnet veien for dem stod trippende i kø, retter #120db søkelyset mot vanlige menneskers hverdag. “

“Kvinner og barn voldtas og lemlestes mens det kakles begeistret i batikk og patchouli på kulturfestivaler og asylkampanjer. Pattene velter utover mens det skuffes innpå i politikernes kantiner. Det gulpes om et rausere samfunn mellom munnfullene.” 

I 2016 ble en 12 år gammel norsk jente invitert hjem noen litt eldre ungdommer.
Eller barn, som det heter nå om dagen.
Hun ble invitert til spille Playstation, spille musikk og andre ting som ungsommer gjør.
Å få bli kjent med andre ungdommer fra en fremmed kultur var dessuten spennende og lærerikt.

De fire ungdommene som holdt 12-åringen fanget i den kommunale boligen de bodde i og voldtok henne, er asylsøkere fra et Øst-Afrikansk land.
De bor fremdeles i byen hvor jenten bor.
Hun går ikke ut lenger.
Voldtektsmennene henger i en gjeng i byen og vet at de kan “ta henne” når som helst.
Det kommer aldri noen reaksjon likevel.

Den ene av ungdommene, som var 19 år på tidspunktet da voldtekten skjedde, er dømt til fengsel. Han som var 17 da han voldtok den 12 år gamle jenten er idømt samfunnsstraff.
Siden dommene er anket, går ungdommene fremdeles fritt som de vil rundt i byen.

#120db er et europeisk initiativ startet av unge kvinner i Tyskland denne uken,  og som er i ferd med å ta av på sosiale medier akkurat nå.

Som en reaksjon på vold og voldtekter mot tyske kvinnner. Det er lite sannsynlig at #120db vil begrense seg til Tyskland.

#120db har navnet sitt etter støynivået på den håndholdte voldsalarmen kvinner i Europa nå oppfordres til å bære med seg dersom de ferdes i områder hvor muslimske immigranter også ferdes.

#120db har til felles med de priviligertes #metoo, at hensikten er å gjøre oppmerksom på vold og overgrep mot kvinner.

Mens #metoo stort sett har handlet om “hvite mennesker” som klyper hverandre i rompa og kommenterer hverandres pupper, og har fått dyttet mange mektige bort fra sine posisjoner og åpnet veien for dem stod trippende i kø, retter “120db søkelyset mot vanlige menneskers hverdag.

I motsetning til #metoo, som stort sett har oppnådd på å etablere interne maktkamper blandt de ressurssterke,  retter #120db seg mot volden, drapene og voldtektene som begås av immigranter med muslimsk bakgrunn, fra Nord- og Øst-Afrika og MidtØsten mot vanlige kvinner og barn i Europa.

Trenger vi en egen kampanje mot muslimske menns vold mot kvinner?

Tydeligvis.

For om dette tier #metoo og resten av den politisk korrekte eliten i media og politikk. SV-kjerringer av alle kjønn, kvoteringsfeministene og alle de andre selvopptatte, unnskyld uttrykket, små hvinende tissejentene. Her tier, med noen få hederlige unntak – ofte da med muslimsk bakgrunn og eller på høyresiden – stort sett alle europeeiske og norske politikere og media.

Snakker de om det, omtales det i vage og ulne ordelag – ment for å beskytte talspersonen selv, fremfor ofrene – og alltid med den obligatoriske læresetningen “vi må huske at ikke bare -”  limt på til slutt.

De tier ikke bare om muslimske migranters vold mot ikke-muslimske kvinner.
Siden 70-tallet har de på samme måte tiet om volden, terroren, drapene, lemlestelsene og voldtektene av muslimske barn og kvinner. Utført av muslimske menn. I Norge, Skandinavia og Europa.

Det er en del av deres kultur”, får vi høre da. Mens det dingles med treperler og ringles med hvitvinsglass og sommeråpne kunstgallerier.
Kvinner og barn voldtas og lemlestes mens det kakles begeistret i batikk og patchouli på kulturfestivaler og asylkampanjer. Pattene velter utover mens det skuffes innpå i politikernes kantiner. Det gulpes om et rausere samfunn mellom munnfullene.                                 De blir kvalme av sånne som meg, sier de, når jeg forteller om overgrepene.

Jeg ble født inn i og vokste opp i et velfungerende flerkulturelt Norge.
Mine barndomskamerater, klassekamerater, ungdomsvenner og studiekamerater, voksenvenner og kolleger, mine familiemedlemmer og min etterhvert  extended family, har og hadde sin bakgrunn fra Afrika, LatinAmerika, Asia og MidtØsten.
De tilhørte og tilhører alle forskjelllige såkalte raser og religioner.

Min bakgrunn deler jeg med de aller fleste nordmenn. Innfødte og innvandrede
Det er sånn vi er.
Det er sånn vi var.

Da jeg var barn og ungdom var det ingen som var “redde for utlendinger”.
Jeg tenkte aldri at det ville skje vold.
INGEN tenkte at vold ville skje.

Det falt meg bare ikke inn at en som var innvandrer var en farlig person.
Jeg  var jo vokst opp blandt innvandrere. Jeg gikk på skole med innvandrere,  jobbet med innvandrere, drakk med innvandrere. Jeg pleide å feste med en gjeng muslimske unge menn og gutter fra MidtØsten. Raringer og filmenerder. Kjærligheten til filmmediet knyttet oss sammen.
Det falt meg aldri inn at de kunne skade meg. De var og er vennene mine.

Nå har vi fått en kampanje som heter #120db.
Den retter søkelyset mot voldtektene av kvinner og barn utført av muslimske gutter og menn i Europa.

#120db vil bidra til å stigmatisere muslimer.
Det er uunngåelig.
Det er prisen vi betaler. Vi vanlige folk.
For andre menneskers treperler og batikk. Ansvarsløshet og selvopptatthet.

For idioters lek med menneskeliv.

 

http://www.120db.info/

#120db – European Women Unite to Stop the Wave of Sexual Abuse by Migrant Men

 

33 kommentarer
  1. Du setter lys på den store skyggen av #metoo. Fokuset du setter på en ukultur som er langt større og alvorligere enn en keitete tilnærming i fylla kommer fram. Når du legger vekt på en religion vil jeg tilføye at overgrep mot barn foregår i andre religioner også uten at det skal være formildende for müslimer. Takk for at du tar bladet fra munnen.
   Mvh Reidar Holch Bruland

  2. Godt formulert. På tide at selvtilfredsheten og korrektheten kommer ut av sine krystalltårn og tar seg en tur ut i den virkelige verden.

  3. Skrev et innlegg som altså ikke ble godtatt. Har dermed rett i at ytringsfriheten i Norge er på sterk retur, en spade kan aldri mere kalles en spade. Kriminelle belønnes,syke og gamle straffes. Hvilket land!
   Glad jeg er gammel og levde i en tid da det fortsatt var lov å mene noe!

  4. Bra kommentar som vanlig.
   #120db hadde jeg ikke hørt om.
   Håper det er noe som brer seg.
   De tradisjonelle mediehusene vil nok neppe omtale dette dessverre da det i deres øyner er rasisme.

  5. Spot on, Karine – som vanlig!
   Takk for at du setter fokus på denne dobbeltmoralen – vi er mange som reagerer på dette. Hvor er, f. eks., Hadja Tadjik, nå?
   Likt og delt – keep up the good work (som det heter på godt norsk…)! 🙂

  6. Da det tidligere har blitt avslørt at Twitter har en sensur mekanisme som resulterer i at ingen mottar tweetene som Twitters redaksjon finner “upassende” blir nok alle tweets med denne taggen begrenset i hvem de når ut til. Denne kampanjen blir nok avlivet allerede før den har startet…
   Jeg er redd at den utviklingen vi ser i noen naboland ikke blir løst før befolkningen løser det med våpen i hånd. Om det er europeere eller muslimer som “løser det” vet vi ikke før borgekrigen er over.

  7. En glimrende kronikk.
   Men, er redd den ikke vil gjøre inntrykk på bermen som absolutt skal avvikle Europas nasjonalstater, deres kultur og folk.
   Løpet er kjørt.

  8. Måtte du aldri slutte å skrive om disse viktige tingene. Og om folk bare kunne våkne… Jeg våknet sent selv, så det ER mulig!

  9. Her må venstresiå ta grep! Me må sørga for å stempla alle så støtta denna høgreekstreme kampanjen så islamofobe rasistar, vettu, då tenkje eg me får stoppa kjeften på dei. Me får dei verfall bort frå alle store og viktige media, og då e allereie halve jobben gjort. Kjempelurt råd te SV og Raudt der, altså!

  10. Bra Karine! Bra igjen! Jeg er så gammel at jeg husker Lystad, Mjøen og Kirkvågs kritikk av kirken på 1970 tallet! Den var ramsalt! Ethvert utspill fra kirken ble latterliggjort, men så stilnet den. Den stilnet samtidig som innvandringen av muslimer begynte og jeg forventet da at religionskritikken skulle videreføres, men nei! Den forsvant fullstendig!!!
   Det har jeg undret meg over siden da. Hva var det som egentlig skjedde, og da da tilfellene om hodeløs vold og hærverk som viste seg å komme fra muslimer ble alt fortiet! Avisene snudde bevisbyrden over på meningsbæreren, ikke på journalisten, og så kunne galskapen få fortsette å utvikle seg i feil retning! Den gravende journalistikk ble puttet i en skuff og mikrofonstativene satt fram, og det har også enkelte av våre “topper” benyttet seg av, uten å nevne navn!
   Ja, vårt samfunn hadde virkelig muligheten til å få ryddet opp i en dårlig infrastruktur da vi fant oljen, men vi har brukt midlene til å leke storkar (stormakt) hvor spesielt Stoltenberg & Co kunne vise seg frem for hele verden mens Norge betalte regningen for hans dårskap! Støre har endelig innsett galskapen, for velgerne har innsett at Ap er ansvarlig for utviklingen! Så nå prøver de å snu skuten før den går på grunn og synker helt!
   Men Erna synes ikke å makte å styre Norge ut i renere farvann selv! Hun har fortsatt Venstre med som en klamp om foten og er eller lunken overfor islams vesen og spesielt konsekvensene kvinner må betale! Det er trist så det er godt at du er så skrivefør og kan minne det norske folket på hva som er virkelig viktig! #120db var nytt for meg, men jeg skal søke det opp! Takk for det, og skriv mer!
   Vennligst William 🙂

  11. For mange år siden var det en gjeng med dritt som voldtok noen lokale jenter her hvor jeg bor.
   To dager senere var de borte. De pakket alt og flyttet veldig fort etter at mannfolkene i bygda banket på døra deres sent på kvelden.
   Slik var det før. Folk ordnet opp og de ordnet opp raskt. Nå sitter folk og klager på facebook. Jeg så en mann som klaget på facebook over at hans 14 år gamle datter hadde blitt voldtatt. Det eneste det fordømte svinet gjorde, var å skrive på facebook og fiske etter sympati.
   Dette er dagens mannfolk i Norge. De veikeste, mest tafatte femininiserte idioter verden har sett. Hvis du banker kona deres og voldtar døtrene deres, så logger de inn på facebook og syter litt. Ingen reagerer lenger.
   Gud hjelpe meg så kvalm jeg blir når jeg ser dere. Dere er en patetisk skygge av det som engang var menn i Norge.

  12. SåMøkkLeiPyseteJenteGutter: Skjønner at folk blir forbanna når slikt skjer.
   Dert er ikke rart at folk “tar loven i sin egne hender” når man opplever at rettsvesenet er maktesløst overfor voldtektsmenn.
   At folk “ordner opp selv” er en konsekvens av at rettsystemet ikke har tilkstrekkelige maktmidler overfor voldtektsforbrytere.
   Personlig tror jeg mange slike voldtektsmenn som får oppleve privta justis nok heller skulle ønske seg mange år i norsk fengselshotell istedet.

  13. William Steffensen: ja jeghusker også KLM! Og prestene! Jeg lurte også på – som tegnseriertegner og humoist – hvorfor det var lov å spøke med kristendommen, om Paven og alt mulig – men ikke med islam.
   Jeg lurte også på, som du, hvorfor denne religionen var så fin at den hadde lov til alt – alle typer lovbrudd – og så skulle det ikke snakkes om – for da “kunne folk (!) bli sinte på muslimene”.

   Ja – nå er det vel ikke noe folkeslag eller religiøs gruppe som er mer forhatt enn islam og muslimene. Det måtte isåfall være scientologene. Men de fikk jo den tvilsomme æren av å bli kjeppjaget av et samlet norsk journalistkorps.

   Det er forskjell på folk. Det er noe vi nordmenn virkelig ikke liker!
   Takk for ditt flotte innlegg som minnet meg på Brødrene Dahl!!! 🙂

  14. CMS: JTakk.
   Jeg erså lei av å skrive om dette!
   Men tenker på Mina Bai, Lily Bandehy, Walid al-Kubaisi. Cemal og Marit Knudsen Yucel, Shurika Hansen, Jeanette Etnestad, og alle i resett.no, document og rights.no.
   Og folk som kom hit for å finne fred og trygghet.
   Hva har vi å gi dem hvis ikke vi klarer å holde det ryddig i landet vårt!?
   Hvordan kan jeg gi meg – når de aldri gir opp!?

  15. AldriMerAP: Løpet er IKKE kjørt! Bermen backer ut.
   Selv AP har begynnt å bli opptatt av dette med grenser og mindre asyltilstrømming. De gav også sin tilslutning til vår nye og tøffe integreringspoltikk. I Danmark gjøres det snart store endringer i asyl-ordningen.
   Kanskje den kan fungere som den gjorde da jeg var liten – for flyktninger og forfulgte. Ikke misbrukes av lykkejegere og deres slektninger.

  16. Bengt: Kjenner til twitter-sensuren.
   De sensurerer folks om sier ting Donald Trump pleier å fronte.
   Se hvor langt de kom med det.
   Tror til og med de på twitter har fått med seg hvem som er president i Amerika nå.
   At det ikke ble de, liksom.

   Jeg deler din bekymring for Sverige.
   Når den ene delen av befolkningen har operert med våpen i hånd en stund,
   følger den andre etter.
   Det som kommer til å skje i Sverige nå er uungåelig.
   En lei konsekvens er at vi har en lang grense og vanskelig for å få tatt hånd om alle som nok vil prøve å ta seg over grensen under konflikten.

   Tipper det er dette Danmark ruster seg til nå.
   Flyktningestrømmen fra Sverige.

   Trist, men uunngåelig.

  17. Olav: Det er riktig. Såkalte MSM vil nok ikke hjelpe #120db, slik de hjalp #metoo med å få karene ut av sjefsstolen ….
   Men #120db ligner mye fra den såkalte “høyresiden”.
   Det vokser frem – uten hjelp fra mainstrem-media.

   Det som skjer som jeg skriver i innlegget er at slike kampanjer og bevegelser uunngåelig vil føre til både hat og stigmatisering av muslimer.
   Det blir på en måte en konsekvens, når søkelyset nådeløst må rettes mot ugjerninger og vold fra en hittil beskyttet gruppe.

  18. Fred: Synd at innlegget ditt ikke ble publisert.
   Nettavisen er relativt grei på hav de slipper igjennom.
   De og jeg skal rette oss etter Straffelovens § 100 tror jeg det er, men utover det må man bruke eget skjønn for hva som er hyggelig/interessant for andre å lese.
   Du må ikke gi opp håpet for Norge!
   Vi er ikke idioter alle sammen! 🙂

  19. Reidar Holch Bruland: Takk!
   Ja du har rett. Overgrep forekommer i alle slike “ideologier”.
   Men det har aldri vært noen stengsler mot å rette søkelyset mot dette, slik det har vært overfor islam.
   Jeg fatter bare ikke hvorfor islam og muslimer skal behandler som om – ja – som om de hadde overlevd et holocaust.
   Det har de på ingen måte.
   Islam skal ikke få ligge på silkepute i Norge.

  20. “Da jeg var barn og ungdom var det ingen som var “redde for utlendinger”.
   Jeg tenkte aldri at det ville skje vold.
   INGEN tenkte at vold ville skje.”
   #metoo er en reaksjon på en urett som kvinner og menn i generasjoner er blitt utsatt for av maktmennesker – også når du var barn. At det har fortsatt i generasjon etter generasjon er lett og se nå, når informasjon er frittflytende og tilgjengelig for alle. Ting har da en tendens til å komme opp i lyset, og spres i en mye mere intens og omfattende grad enn da vi var “unge”, og noen ganger kan reaksjonene bli like intense og omfattende – men det betyr ikke at reaksjonene alltid er feil, og at det kun er “tissejenter” og “eliten” som rører i gryta for å sette “fyllerørere” i gapestokken. Jeg legger merke til at det er mistenkeligjøring og hysteristempling av #metoo som er premisset i blogginnlegget ditt.
   Harvey Weinstein er uten tvil en avskyelig person (synes jeg da), men han kunne ikke operere som han gjorde uten sykofanter og tilretteleggere rundt seg. Jeg ser egentlig ingen stor forskjell på disse og de som tillegger folk som kjemper mot xenofobi og muslimhat, agendaer som utvanning av den norske kulturen og landsvik. At disse også stempler antirasister og innvandringsvennlige ( ingen snakker åpne grenser her, selv om det er det premisset anti-innvandringsgjengen stort sett alltid argumenterer fra) som ELITEN er for meg en merkelig og skremmende strategi. Å farge kunnskap og forskning som noe mistenkelig og ødeleggende, har aldri gjort noen samfunn godt, og er med på å sende oss ut i et sumplandskap av alternative fakta og konspirasjoner.
   På 80-tallet når du var ungdom, sto Frps store høvding Carl Ivar i beste sendetid på NRK og løy det norske folk i trynet om de store strømmene av muslimer som skulle ta over Norge og verden. Som “bevis” hadde han et fabrikert brev – “Mustafa brevet”. Siden den tid har både Frp, FMI og andre organisasjoner vert med på å polarisere det multikulturelle samfunnet du en gang hevdet å elske. I tillegg har de støttet opp om det som må kunne kalles den største krigsforbrytelsen siden Vietnamkrigen – innvasjonen, bombingen og utslettelsen av Irak og Afghanistan. Hundretusener er drept og titals milijoner på flukt på grunn av en ideologi som setter olje fremfor mennesker og menneskerett. Der har du Frp…støtte krigsforbrytelsen men snu ryggen til og mistenkeligjøre offrene. Er det det som er norske verdier? For Frp var det eneste norske politiske parti som støttet Innvasjonen av Irak – emstemmig. Når du i 2018, med all den informasjon som ligger tilgjengelig om polarisering i samfunnet, rasisme, krig og humanitære lidelser har bestemt deg for at det riktige er å legitimere Frps retorikk og politikk, vil jeg vel kalle det for tilretteleggelse for videre polarisering og tæring på rettssamfunnet og norske verdier. Vi hadde jo til og med en justisminister som sto klar med hammer for å gå løs på rettssikerheten til enkeltindivider i landet, og politisere det. JEG tenkte aldri at DET ville skje!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg