hits

Elitens siste krampetrekninger.


"- og dette er nettopp  hovedpoenget i innlegget som ble sensurert og førte til utestengelse,
og som må ha såret mest og truffet noens ømmeste og mest arrogante og fisefine tå."

 

Godt nyttår.

Det nye året åpnet for meg - og en del andre - med at  Facebook-profilene våre ble stengt ned.

Dette pleier å skje for min del i sammenhenger hvor  jeg poster innlegg hvor det tradisjonsrike norske  flerkulturelle samfunnet hylles - og ideologier,  som etter min mening  truer dette flerkulturelle mangfoldet, blir kritisert.

Jeg lager da en ny profil og bygger denne opp igjen.
Denne gangen har jeg henvendt meg til Facebook i Norge og gitt beskjed om at jeg ønsker at min profil skal gjenåpnes og at jeg ser frem til deres samarbeid i forbindelse med dette.

Facebooks begrunnelse for nedstengelsen har denne gang vært, som alltid - med bakgrunn i et sensurerte innlegg - at dette innlegget er "et angrep på mennesker på bakgrunn av rase, etnisitet, nasjonal tilhørighet, religiøs tilhørighet, seksuell legning, kjønn et.c."

I det sensurerte innlegget "Folket og den Nye Læra" hevder jeg at Norge alltid har vært etnisk, religiøst og kulturellt mangfoldig og at det var vi - folk flest - som selv hadde skapt dette velfungerenede flerkulturelle samfunnet, og ikke den venstreorienterte elitens tvang.

En helt legitim kritikk, beskyttet av den norske Grunnlovens § 100 som omfatter ytringsfriheten.
[ ] Frimodige ytringer om statsstyret og hvilken som helst annen gjenstand er tillatt for enhver.[]

Mine innlegg angriper aldri enkeltpersoner eller grupper på grunn av  rase, nasjonal tilhørighet eller religion.  De er derfor ikke i strid med Straffelovens § 185 som omhandler denne type angrep.

Mine innlegg kan latterliggjøre totalitære ideologier, handlinger og holdninger. Men de hetser ikke mennesker og folkegrupper.


Sensuren er grunnløs og uberettighet.

Innlegget mitt og profilen min er blitt rapportert på en slik måte at den utløser en automatisk standardsensur og utestengelse - slik mange får erfare i disse dager.

Det er logisk å slutte at de stemmene som enkelte ønsker å få fjernet gjennom slik organisert rapportering er de stemmene som retter ubehagelig fokus mot dem selv og til og med også gjør herlig narr av deres fjollete handlinger, holdninger, ideologi og lære.

Det er lett å forstå hvilke hårsåre persilleblad som nå stormer på sine ømme tær til rapporteringsknappen i disse dager.


" -om det flerkulturelle samfunnet skal lykkes videre må det være vår - folk flests -  fortjeneste.
Ikke elitens tvang og kontroll."


Mange som jeg, som skriver om samfunnet vårt og den norske kulturen vår - uten hat eller trusler -  men med legitim kritikk av ideologier og religioner som oppfattes som truende overfor dette, blir sensurert og utestengt  etter Facebooks "rasismeparagraf".
Begrunnelsen er alltid klassikeren  "rasistisk hets av folkegruppe".
.
Vi er også en sammensatt gruppe, vi som blir sensurert for å skrive om det norske samfunnet, når det gjelder - for å si det med Facebook - rase, etnisitet, nasjonal tilhørighet, religiøs tilhørighet.

Akkurat som Norge alltid har vært!
 
Og dette er nettopp hovedpoenget i innlegget som ble sensurert og førte til utestengelse,
og som må ha såret mest og truffet noens ømmeste og mest arrogante og fisefine tå!

Nemlig at i innlegget  "Folket og den Nye Læra" - som utløste sensuren og utestengelsen - hevder jeg at Norge historisk alltid har vært etnisk, religiøst og kulturellt mangfoldig.
Og at det var vi - folk flest - som hadde skapt dette tolerante og velfungerenede flerkulturelle samfunnet helt selv.
Lenge før rødvinen, moskèene og direktivene kom på bordet.

Jeg skjønner at dette ble for sterk kost for den venstreorienterte og den islamistvennlige eliten i Norge.
At det var vi - folk flest -  som hadde skapt det flerkulturelle samfunnet.

Og ikke de.

At de selv ikke hadde skapt annet enn splid og forbannelse gjennom sin elitistiske og arrogante tvangsinnføring av total toleranse for islam i Norge, og gjennom sin monomane terping om at enhver innvandrer representerer denne religionen.

I det sensurerte innlegget jeg hevder at vi - folk flest -  aldri har vært rasister og fremmedfiendlige, slik det gneldres om kontinuerlig fra øverste venstre hold.
Vi har faktisk drevet dette flerkulturelle samfunnet profesjonellt helt selv i tusen år, lenge før Marx og Muhammed tok sine første famlende steg ut på dansegulvet og skulle tvinge oss andre til å lystre deres stivbente trinn..

Og om det flerkulturelle samfunnet skal lykkes videre må det være vår - folk flests -  fortjeneste.
Ikke elitens tvang og kontroll.

Det sensurerte innlegget "Folket og den Nye Læra" som førte til utestengelse fra Facebook vil du kunne lese i sin helhet her på bloggen iløpet av kort tid!     I mellomtiden er du hjertlig velkommen til å gjenoppta kontakten på min midlertidige profil på Facebook!

 

 

27 kommentarer

Du skriver godt. Får dessverre ikke likt eller kommentert på 22 timer men sånn er det bare 😣

Hilsen Shurika

Anonym: Takk! Jeg vet! Men nå har du den midlertidige profilen min! :) Har du også fått beskjed om å måtte legitimere deg ilpt av 7 dager?
Det var sånn de tok meg.
Nå har jeg kontaktet Jaeger som representerer Facebook i Norge, og vil publisere denne hendvendelsen her på bloggen.
Dette har jeg gjort dem oppmerksom på og de gleder seg nok! :D
Godt nyttår og keep up the good work! :)

Bra skrevet, men det multikulturelle eksperimentet som til nå har vært påtvunget Norge, har blitt gjort av samme kreftene som står bak FB.
Jeg synes derfor at du skal ta utestengelsen som et hedersbevis.
Det vil dog forundre meg om du og andre fortsetter å bruke dette sensurmonsteret etter en slik utestengelse..!

Strike: Takk.
Mange forveksler idag et flerkulturellt samfunn, slik det jeg vokste opp i, med våre dagers "tvungen islam", monokultur og ensretting.
Takket være de samme som nå prøver å sensurere kritikken.

Robert Moseby

Robert Moseby

Bra!

Du treffer "spiker'n på hodet", og det er selvfølgelig derfor du blir utestengt . Noen føler seg beklemt og truffet av dine sannferdige ord . Takk for det du gjør .

Eldar: Takk for det, Eldar!

Ja her tråkkes det helt klart på øme tær,oppvåkningen blant folket i store deler av Europa er i full gang og vil nok ganske sikkert øke drastisk i 2018,Dagens elite er så hyperkriminelle,at det holder lenge med å belyse deres handlinger for å avsløre dem, og sette de ut av spill.et lite tips er å søke opp Ole Dammegård på you tub,som har drevet med terrorforskning og avsløring av hyperkriminelle nettverk,i over 30 år.hyggelig å lese at flere og flere begynner å forstå hvilket matrix eliten og politikerne,bruker for å føre hele befolkninger bak lyset.

Jeg har selv sett enkelte som oppfordrer til masserapportering av innlegg og kommentarer de ikke liker, særlig når det gjelder kritikk av islam. På den måten prøver de å kneble motdebattanter.

Dette er en uting og er et angrep på ytringsfriheten vår, - vår aller viktigste og grunnleggende frihet.

Norah: Helt riktig! Publiserer mailen min til Facebook nå her snart - der står det mye av det som du sier nå!

Per Anton Rønning

Per Anton Rønning

Hvorfor ikke "emigrere" til russiske VK? Dette er en Facebook-klone og fungerer temmelig likt. Etter sigende foregår ingen PK-sensur på dette mediet. Man kan jo prøve et kontroversielt innlegg og se hva som skjer.

Per Anton Rønning: Takk for tips! Skal bruke VK etterhvert selv!
Det sies at det gamle KGB har fingrene langt nedi her - men heller få ytringsfrihet med KGB enn sensur av amerikanerne! :D

Dette multikriminelle samfunnet er noe eliten har påtvunget oss.

Blir det mye verre nå vurderer jeg å migrere til Polen eller Ungarn.

Knut Olsen: Haha multikriminell :D
Husk at mange idag tror at flekultur er ensbetydende med islam.
Det er det ikke.
Jeg vokste opp i et supert flerkulturellt samfunn, - slik Norge alltid har vært.
Slik håper jeg Norge skal bli igjen.
Slik at ikke innvandring og/eller flerkultur lenger blir assossiert med kriminalitet og islam!

Bjørn Bråthen

Bjørn Bråthen

Det er så en kan undre seg over utestengelser på Facebook slik vi ser i ditt tilfelle. Men fakta er ofte for sterk kost for enkelte. Et annet media, VG der har jeg blitt utestengt på en finurlig måte. Jeg kommenterte ofte artikler i VG, fikk vanligvis fra 10 - 150 liker på mine innlegg. To måneder siden var det konsekvent slutt på liker på mine innlegg, Det viser seg at innlegg jeg skriver i VG sine kommentarfelt nå kun sees av meg selv !! Har fått venner til å sjekke dette og de kan ikke se mine innlegg der. Redelighet ser ut for å være borte vekk. Kan også tilføye at jeg bruker aldri hets eller sjikane og vet ikke hvorfor VG opptrer slik.

Bjørn Bråthen: Utrolig! Men sensurerte samfunn står alltid for fall! :)

En stund siden i Italia var det en som sa: "I fascisti si dividono in due categorie: i fascisti propriamente detti e gli antifascisti."

og nå kan vi se samme virkemiddlene som disse gruppene er kjente for, her i Norge...For alle oss andre ser utsiktene noe kjipe ut.

L Ikhus: Ja. det kan du si!

Takk Karine, setter stor pris på dine innlegg.

Sensurering forbinder vi normalt med diktaturer.

Er så lei av at noen skal bestemme over oss andre hvilke meninger som er rette og gale.

Hvis noen er uenige med deg får de heller gi en saklig begrunnelse på hvorfor de mener du tar feil.

Anders: Ja ikke sant! :)

Arnt Roar Kvile

Arnt Roar Kvile

Bra du ikke lar deg kneble eller true til taushet. Du er en viktig røst i samfunnet som står opp mot undertrykkelse og våger å kritisere den lille arrogante eliten som er med på å skape undertrykkelse. Sier bare: "Heia Karine! Ikke la dem stanse deg!".

Arnt Roar Kvile: Tusen takk! :)

Muslimene utnyttes kun som nyttige brikker for eliten,for å destabilisere deler av Europa.FRP har advart om denne ideologien i 30 år,og ser vi til Sverige,så er det helt klart at FRP har hatt rett.og de siste tiårs regjeringer,påvirkes og ledes av helt andre krefter en egen befolkning.De jobber mer for å føre folket bak lyset, en for å utføre sin jobb for sitt land og folk.Dette er også farlig for muslimene når kaos er et faktum i Europa og de har utført sitt ærend, og ikke lenger er nyttige brikker for eliten.Det er klart vi må hjelpe folk i nød,men da kan vi ikke dra de opp til avgifts Norge,Hvor en migrant i snitt koster 4-8 millioner kr,noe som kunne hjulpet tusenvis av virkelige hjelpe trengende i nærområdene.

Lars Sletten: Hei Lars, du peker på mange komplikasjoner med hensyn til innvandring.
Det må man ikke la prøve å dekke over.
Jeg ser det sånn at en venstrelelite misbruker islam om innvandrere med muslimsk bakgrunn for å skape en omveltning i Europa.
Det er ikke sikkert de som er innvandrere selv er klar over dette en gang. Og det er ikke sikkert de som er muslimer selv er klar over dette, at de blir brukt. Og om de er så veldig interessert i å bli brukt eller å ødelegge edt samfunnet de er med i.
Ikke alle innvandrere er muslimer.
I Norge er det 850 000 innvandrere idag. Kun mellim 141 000 og 148 000 av dem er i et muslimsk trossamfunn.
Den største innvandrergruppen er polakkene med 97 000.
Det største minioritets-trossamfunnet utenfor Kirken i Norge er en katolske kirken.

Det å hjelpe folk i nød og å hente inn folk til å bo i Norge er to forskjellige ting.
Håper flere og flere forstår at vi kan hjelpe flere i et nærområde for hav det koste å ha en person boende i Norge.
Det er hverken hjerteløst eller umoralsk å hjelpe en gruppe mennesker i en privat leir i Libanon, fremfor å plukke ut en av dem som skal få bo i Norge.

To av mine forsøk på å gi komentar til ditt inlegg,når ikke frem og antagelig slettet,hva skjer i nettavisen A ?

Lars Sletten: Hei Lars, dert er jeg selv som må følge opp og godkjenne og evt svare! :)
Nå har jeg vært opptatt med influensa og deadline, så jeg beklager at jeg ikke har hatt tid til dette før nå!

Dette er diverre ein måte som blir berre meir og meir vanleg - at ein blir sensurert når ein har ei meining som går på tvers at det som dei politisk korrekte har - og som avviser den soga desse personane har produsert om kva som er grunnlaget for det moderne Noreg.
For du har då heilt rett - og eg er då genetisk eit godt døme på dette - med ei morsslekt med aner frå det meste av Europa - som har kome hit frå 1300 talet og fram til midten av 1800 talet - medan farsslekta aldri tok steget frå sin vesle fjord på Vestlandet. Ulike kulturar og religionar finn ein òg i denne blandinga - nok eit døme på at Noreg var fleirkulturelt lenge før at norsk venstreside slo dette fast.
Ei venstreside som har sine svin på skogen når det er snakk om handsaming av nasjonale minoritetar - frå forfølging til sterilisering.
Men no skal ein framheve det nye Noreg - som skal vere så fleirkulturelt at det beste hadde vore at ein la alt det som har skapt denne staten i skuffa - då det ikkje høver å ta fram i Noreg anno 2018.

Skriv en ny kommentar